My Story..
SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI
Friday, 24 October 2014 | 6Budak Comel!


Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.


KLIK BANNER UNTUK JOIN!

CARA JOIN: 

1. Buat satu entri bertajuk "SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI"
2. Copy kod HTML yang disediakan di entri segmen. 
3. Follow blog wawa.  *wajib*
4. Tinggalkan komen anda di ruang komen bawah ini. 


ALERT! 
- Wawa akan update senarai peserta seminggu sekali iaitu hari Isnin. Setiap update dari wawa nanti beserta dengan link follow para peserta. So, nanti korang just klik link tu untuk follow peserta lain. 
- Wawa akan check satu persatu okay sebab nak elak daripada orang ambil kesempatan lain. 
- Sebarang pertanyaan, boleh PM wawa dekat sini Facebook . 


Mohon korang semua dapat support wawa ye. Selamat bersegmen!



Older Post | Newer Post
       
The Student

Hai all!
okay fatihah nak bagitahu yang blog ni fatihah dah tak guna and akan deact soon. so follow my new BLOG arasso?:D

Contact Me

Fatihah dot blogspot
fxtihxh_
nurulfatihah974@gmail.com
Blog ke2

Blog Archieve
  • Segmen : Blogwalking Bersama Cikgu Ayu
  • SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST 2014
  • Segmen : Jom Tingkatkan Followers Sampai Puas
  • Jemput Like Fan Page teha
  • Segmen Blog Review 48 Jam #1
  • 3000 Followers Giveaway
  • September Giveaway Party hosted by Iola Caviar
  • Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com
  • Mini GA September Cash RM300 by Emas Putih
  • Awesome Giveaway part 3 by FatinDiana