My Story..
Segmen Blog Review 48 Jam #1
Thursday, 23 October 2014 | 2Budak Comel!



http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/10/segmen-blog-review-48-jam-1.html
Segmen Blog Review 48 Jam #1

Hai semua!Jemput join segmen simple ini.Syarat mudah je. :)

Syarat Penyertaan Giveaway.

1.Follow blog Wani.
2.Buat entri bertajuk 'Segmen Blog Review 48 Jam #1'.
3.Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.

Copy Coding Entri Yang Disediakan:
4.Tinggalkan URL entri anda dalam ruangan komen entri ini.
5.Segmen ini berlangsung dari 23/10/2014 (9:00 a.m) hingga 25/10/2014 (9:00 p.m).

Berapa bilangan pemenang?Wani akan review blog semua peserta jadi kesemua peserta menang! =D Jadi,apa tunggu lagi,jomlah join! :D






Older Post | Newer Post
       
The Student

Hai all!
okay fatihah nak bagitahu yang blog ni fatihah dah tak guna and akan deact soon. so follow my new BLOG arasso?:D

Contact Me

Fatihah dot blogspot
fxtihxh_
nurulfatihah974@gmail.com
Blog ke2

Blog Archieve
  • 3000 Followers Giveaway
  • September Giveaway Party hosted by Iola Caviar
  • Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com
  • Mini GA September Cash RM300 by Emas Putih
  • Awesome Giveaway part 3 by FatinDiana
  • Kawaii August Giveaway
  • Mini KPOP Giveaway
  • Big Giveaway by Sarah's Story
  • Awesome Giveaway By Kiera Rashid
  • 1st Giveaway By Dscarnia